DEJÅÅÅ (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

3

DEJÅÅÅ

Kommet hjem fra shopping for noen timer siden. Utrooolig sliten. Først var jeg noen timer med Pam. Vi gikk over kanskje halve av butikkene. Kjøpte endel, men kunne ha kjøpt mer! Dro å spiste en herlig lunch og så at det kom flere og flerre for å shoppe. Var kanskje ikke så rart at det var så lite folk der når vi kom da klokka var 09.30. Det har vært så utrolig varmt idag at det går nesten ikke ant å puste eller noe. Så jeg kom hjem med vondt i hode og vondt i føtterne.

Jeg føler bare ikke for å gidde å legge inn bildene av shoppingen enda. Det får heller være en lite ting til i kveld. Sitter her og koser meg med å snakke med folket og musikk, så gidd med å legge inn bilder. Middag snart uatsett så..

bjugnspell1820juni2004054
Dette bildet ble jeg akkurat tagget på på nettby. Trodde jeg skulle le meg i hjel. Har gått i korps jeg skjønner dere. Detet er Bjugnspell 2004 eller noe. Jeg er hun til høyre av de to som "viser" veska helt frammest..

- JJJ


 • 13.08.2009 kl.19:30
  aw. så søt du var da ^^
  13.08.2009 kl.23:32
  Haha, søt da ;p Litt stor jakke kanskje? :pHva du spilte?
  14.08.2009 kl.00:32
  Tro det eller ei, men jeg spilte trompet og kornett. Kunne spille andre ting også, men det var det jeg spilte mest liksom :b  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde