Good morning! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

0

Good morning!

Okei, det ble kanskje litt feil. Jeg våknet jo i 9 tiden av at begge ungene skrek. De hadde tydeligvis slått hverandre osv og jeg var vis hjemme alene med de. Jeg måtte til slutt sitte i mellom de og se litt tv med de. Den ene surere enn den andre. Anders var så sint at han gikk ned og begynte å leke seg og Emil satt å kiket tv, så kom tante hjem fra hestene. Å nå er det fred siden de er til naboen og leker eller noe.

Jeg sitter her å venter på at slutten på svarenen på spørsmålsrunden skal lastes ferdig på bloggsoft, men det tar vell tid. Første delen er lastet opp, men jeg tenkte å legge begge videoene i samme innlegg. Må si jeg føler meg ligg kul her jeg sitter med morgenkåpe og solbriller - HAHA, eller kanskje ikke. Har liksom ikke giddet å kledd på meg enda. Kjenner at dette kan bli en laff dag. Kanskje jeg må hjelpe tante med å rydde opp etter festen i går?! Ja, jeg må vell det så snill som jeg er..

snapshot30
Tøffeste morgenbildet ever - not!

- JJJ

 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde