HAPPY BIRTHDAY! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

0

HAPPY BIRTHDAY!

Idag har min kjære tante bursdag. Tante Sharren er 40 år, noe som ikke ses på henne. Vil si at tante er en veldig orntlig dame som vet mye. Det som er bra med hun at hun har kontroll på alt og om hun ikke har det, ser det iallefall sånn ut. Er glad for at onkel fant denne dama, for hun er super. Hun kan snakke til meg som om jeg var en voksen og hun forteller meg veldig mye. Hun tar vare på de rundt og kommer alltid med en hjelpende hand.

Uansett om vi noen gang ikke skjønner hvarandre siden hun er engelsk, så skjønner vi hverandre til slutt. Tante skjønner faktisk mye norsk. Er kanskje ikke så rart når hun (&co) er i Norge ca 2 ganger i året, får besøk av folk fra Norge og har en Norsk mann i over 11år.

Humoren er på topp alltid. Slår alltid av en i blandt. Hun har hest som hun bruker mye tid på. Er alltid koslig å være her i England siden tante er alltid så koselig og grei. Vil si at hun er ett godt eks. på å være en god mor og noen av de beste eks. til å vise hvordan en voksen skal være! Mener at onkel og tante er perfekte for hverandre!

julie6
Glad i deg tante!

- JJJ

 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde