Jeg vil ha sol! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Jeg vil ha sol!

Idag har det bare vært dritt vær. Har vært på stranda i hele dag. Kom hjem for en time siden eller noe. Hadde håpet på sol og alt, men nei da. Det har vært oppholds, men mørke, stygge skyer. Var litt regn i blandt å sånt også. Har vært med Connor og Jordan(?) i hele dag. Eller Jordan var der bare noen timer, men vi hadde det gøy. Første vi gjor var at jeg lurte de med på å bade. De sutret hele tiden om at det var kaldt og at vi ikke kunne svømme lengre ut. Jeg synes det var gøy jeg (bortsett ifra sjøgresset som fløt litt over alt).

Connor og jeg har gått og snakket i hele dag. Ganske kos egentlig, men han kan bli litt for klengete i blandt da. Vi snakket om alt mulig og hadde en bra samtale. Tror ikke jeg har snakket så bra med han før. Vi snakket ut om alvorlige ting og sånt, det var bra. Fant oss en fin plass ett stykke ved strandhytta der vi snakket, hørte på musikk og jeg sang, haha. Tror det blir bra å være der uansett vær egentlig!

Jeg har vært kald helt siden vi badet i morges og kjenner det litt på beina enda, men det forteller bare at jeg må ta med mer varme klær i morgen. Det er jo meld enda dårlige vær i morgen. Huff, vil ha sol og sky fri himmel jeg!
Hadde en fantastisk måltid før vi dro fra hytta også. Sharren og jeg laget kylling, pølser, potet, salat og masse sånt. Det var kjempe godt!

kopi av kamera3
Dagens bading..

kamera4
Svarthvittbildet er tatt for noen dager siden da men..

Orker ikke å legge ut flere bilder. Ble ikke tatt så mange bilder idag uansett.

- JJJ


 • 27.07.2009 kl.16:08
  så utrolig koslig ut, bra du kose dæ:)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde