Litt shopping i en stor by. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

0

Litt shopping i en stor by.

Sam, Jessie og jeg har vært å shoppet i byen Poole. Det er passe stort og har ganske så brae butikker. Ingen akkurat kjente, men de ser OK ut. Følte jeg ikke fikk kjøpt noe siden de kjøpte ikke noe, bare kiket kjapt og gikk videre. Jeg måtte jo bare følge etter, siden jeg er ikke kjemt i Poole, derfor lite shopping på meg i dag. Mye jeg ville ha kjøpt om jeg fikk mer tid og ja. Uansett vet jeg at det kanskje blir mer shopping på torsdag eller neste uke, da har jeg sikkert fått kortet mitt med en del penger på *glis*.

Ser fram til masse shopping når kortet kommer i posten! På torsdag skal jeg og Celina på shopping. Vet ikke hvor enda, men jeg får sikkert bestemme og hun viser de beste butikkene. Celina er foresten kjempe kul. Det er hun vi skal i bryllup til om noen uker. Hun har kjempe bra stil. Skal prøve å ta ett snik bilde av henne senere, hihi. Kanskje det blir tatt noen bilder på shopping turen våres også siden Celina er også shopping gal!

sdc10544
Beste sminkefjerneren, ekkel drikke og den (etter hvert) kvalmenes tyggisen.

sdc10545
5 fargerike ringer, (stjerne) leppe piercing og heste smykke som er noe av gaven til 40år gamle tante.

Onkel kommer vell snart hjem. Kjenner det romler litt i magen. Blir vell bare en rolig og kos kveld idag. Kommer sikkert til å snakke med Sam på MSN også så vi kanskje finner på noe i morgen eller noe.

Q:
Hva skjer hos deg i kveld?

- JJJ

 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde