2 dager igjen.. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

4

2 dager igjen..

Jepps, det er idag bare to dager igjen til jeg reiser. Det blir artig. Gruer meg litt på flyturen til England da, har jo aldri tatt fly alene før! Men krysser fingra og sier jeg tar det som en utfordring. Tror jeg vil ta det som e liten utfordring også. Blir deilig å se igjen kjente fjes neddi der og få nusse på de (de minste). Må bli shopping, masse shopping. Skal ta med med 4kjoler, og 4 hverdags antrekk, resten skal jeg kjøpe. Skal jo være der i 30dager (1måndte), så det blit gøy å se om kofferten blir stappa full på vei hjem igjen?

Men nå må jeg kanskje slutte å drømme meg bort. Må jo skynte meg! Glemte at jeg skulle opp, så jeg slo av alarmen tidligere i morgest. Skal hoppe i dusjen nå, så skal jeg ringe på mine søtiser. Vi skal på Øra, det er jo martna og tivoli der! Wehu! Blir en fin dag med mine søte venner og godt å se igjen folk her fra Hemne!

41363682192947238ab
Dette er bilde av ett torn like ved der jeg skal bo. Snakket kanskje om å ta bildene til takkekortene der. Tror jeg bare var der engang jeg var liten, siden jeg har liksom ikke orket å gått helt dit tidligere *kremt*.

dsc04382
Disse to rakkerungene (forhåpentligvis) venter på meg i England.

Q:
Har du vært i England?
Evt, hvor mange ganger?


- JJJ


 • 17.07.2009 kl.15:48
  Vært i NewCastle sånn 3 ganger, ene gangen var jeg der i nesten to uker. Storkoste meg;) med bare shopping.
  17.07.2009 kl.16:07
  Vært der en gang før. Da var jeg i London, og dit skal jeg igjen om 10 dager
  17.07.2009 kl.16:57
  Åh, du får kose deg masse i england din heldiggris!Håper vi møtes før du drar:)
  18.07.2009 kl.15:53
  Skulle til å si at jeg har vært der, men den gang ei!(Var i skottland jeg..) Jeg vil til England!!! Har så utrolig lyst, det hadde vært moro :DShopping ikke minst! :D Pakk så liiite som mulig i kofferten,shopping i en måned = MASSE stæsj, og sko og veskertar mye plass ;)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde