Lufte kjøring.. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

3

Lufte kjøring..

Nå har jeg koset og stelt litt med min lille baby. Måtte skifte olje og ting siden jeg har jo fortsatt lekkasje. Håper de jeg kjøpte crossen av ordner den snart før jeg skal begynne å kjøre for fult(?) Kjørte kanskje mellom en halv time og time. Kjørte rundt husene og hyttene her. Tok turen lengre og lengre og jeg føler nå at jeg får til å kjøre bedre. Begynner å skjønne hvordan det er liksom. Kjørte 4- takl før, å nå gått over til 2, synes det er stor forskjell!

Kjørte litt på hoved veien også. FYFAEN, ekkelt å kjøre fort på veien. Fikk liksom så fart og det begynte å vingle litt. Haha, klarte å "kjøre" meg av når jeg skulle svinge inn ifra hovedveien og inn til innskjørsla. Kvelte motoren og bakket den litt bare, men jeg lo godt av meg selv da ja! Hentet Ada på hytta hennes også, så nå venter vi på Marthe. Kanskje det blir film elns etter på.

sdc10056
Bruker motorsykkel hjelmen til broren min atm, har ikke giddet å blitt med å kjøpt en hjelm enda. Blir vell når jeg kommer hjem etter ferien engang. Håper det blir sånn at jeg får tatt lisenskurset for i år, da får jeg endelig kjøre på banen med denne babyen! Blir gøy!

- JJJ


 • 16.07.2009 kl.21:55
  åh, herlig bilde! :)motorsykkel i fint vær er kos det (L)søt blogg, ha en kjempefin sommer! :D
  16.07.2009 kl.21:58
  motocross ser kuult ut ! :p
  19.07.2009 kl.16:04
  Hvilken cross sykkel har du?  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde