Lang dag i byen.. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

2

Lang dag i byen..

Grunnen til at jeg ikke skriver vg- lista, er vell fordi jeg ikke var der på selve konserten. Haha, for en dag!

Dagen starten med at jeg våknet halv ti. Jeg ruddet rommet så si ryddig og hoppet i dusjen. Tok senere bussen til byen for å møte folk. Var vell i byen i 12 tiden. Det var rigget opp til vg konsert og endel folk var der! Kjempe kos å være med kjente gamle og mine gode venner. Ble bare mer og mer kjentfolk etter som tiden gikk. Jeg ble utrolig sliten i beina siden jeg gikk med høyherler - gnagsår ja! Satt egentlig å ventet bare på at jeg fikk tak i Ole Peter så vi kunna dra hjem og jeg kunne ta de av meg.

Fikk tak i han til slutt, så dro han, Einar og jeg hjem til meg og kiket film. Utrolig kos! Eller bortsett ifra da de sloss hele tiden og de klarte å bekke cola over senga osv. Haha, tullinger. Vi dro så til byen igjen. FIkk bare med oss de to siste sangene. Uff, jeg som skulle se på. Menmen, det var mye bedre å se film og ha det kos.

Var med masse folk. Jeg gikk til noen kjentfolk, var med de til jeg så noen andre kjentfolk. Sånn var det heletiden. Sier det igjen; deilig å se igjen folk fra over alt! Ble med Ole Peter og fler til sentralstasjonen der de snakket med alle jentene se så nesten. Haha - tullinger! Emil og Stian holdt til og med på å miste bussen siden de snakket med alle.

Jeg var i byen en stund etter det og møtte på folk fra Hemne og snakket masse med de. Kom jo akk hjem fra byen. Utrolig sliten i beina og alt. Føler for å sove. Må opp tidlig i morgen, siden jegskal sitte på til mamma hjem til Hemne. Men en super dag, slev om jeg er sliten.

dsc05514
Julie og Elisabeth tok en photoshoot midt på gata.

dsc05518
Odin, Marthe, Julie og Robert henger utenfor torget.

dsc05520dsc05521
Slossing på g?

Q:
Hva har du gjort idag?

- JJJ


 • 15.07.2009 kl.23:46
  Så dæ jo :D
  Elisabeth
  16.07.2009 kl.17:41
  jordbær  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde