Hektiskt.com (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

2

Hektiskt.com

Våknet litt over kl 15 idag av at min søte Therese ringte. Jeg hadde jo avtalt å møte henne og jeg lå å sov. Så skyntet meg å ordne meg for å rekke bussen til byen. Møtte Mia WM på bussen og Marthe i byen. Marthe og jeg ble enige til slutt om å ta turen til Tiller for å møte Therese. Det var kos å være med jentene. Jeg var stresset siden jeg måtte finne en tunika som jeg kunna ha på meg i morgen på vg lista. Jeg endte opp med en kjole, men hadde ikke penger så da stresset jeg med å finne mamma. Jeg var liv redd for at hun hadde dratt hjem, siden hun var ikke på jobb. Hun tok heller ikke mobilen siden jeg hadde kjeftet litt på henne - ikke smart. Men fant henne og jeg fikk penger. Kjolen var fin, men jeg så litt blubbete i den da..

Therese drar til Tyrkia i morgen. Men bra at hun er borte når jeg skal bort da. Marthe og jeg tar turen til Hemne på torsdag. Blir kos. Hun skal vell sove hos meg de dagene før jeg drar til England siden hun vil ikke sove i campingvogna som familien har på campingplassen våres. Martnan begynner torsdagen også. Wehu, bruke mer penger *hjerte* Blir godt å komme hjem noen dager får å se igjen mine søte og gode venner.

Fikk en telefon når jeg sminket meg idag også. Det var mormor, hun synes diktet i forige innlegg var kjempe fint og skrøyt av meg, men jeg måtte si sannheten at jeg fant det på nettet. Hun mente at jeg burde ta ifram boka mi og begynne å skrive dikt igjen. Har skrevet dikt masse før. Brukte det som ett hjelpemiddel for å få ut følelser og alt sånn. Det er faktisk ganske godt. Det jeg fikk høre gikk inn i meg og jeg begynte å tenke på at jeg egentlig der og da skulle slippe alt jeg hadde i armene, si at jeg ikke skulle til byen alikevell og begynne å skrive dikt. Men jeg har hele kvelden på meg nå, så blir vell kanskje litt skriving.

Skal ha kosekveld med min mor i kveld. Såå lenge siden sist. Skal pleie neglene til hverandre og kanskje se en film eller noe. Faktisk er det litt kos å være med sin mor i blandt og slappe av. Jeg er jo egentlig ikke den typer, men noen gang går det fint. Det er vell det minste man kan gjør for familien sin?!

Q:
Skal du på vg lista?
Liker du å skrive ut om følelser og ting på hjertet?
Pleier du å finne på noe med familien i blandt?


- JJJ


 • 14.07.2009 kl.19:19
  ja, skal på vg-lista: - )jeg også bruker å skrive dikt ogsånn :p det slipper liksom alt ut :)
  14.07.2009 kl.19:47
  Så kos :D Jeg synes det er superkos å være med familie jeg ;)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde