En bra og en dårlig nyhet! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

5

En bra og en dårlig nyhet!

Som man nesten alltid gjør, så begynner man først med den gode nyheten:
Det har seg da sånn at det er mange besøkende her på min blogg, enn for noen dager siden. Jeg skal låve dere det, at det synes jeg er kjempe gøy, morsomt og kos. Det liker jeg nemmelig veldig, veldig godt! Sitter å smiler litt får meg selv når jeg ser at statistikken blir høyere. Fortsett sånn blogglesere!

Den litt mindre gode nyheten er følgende:
Det er nesten ingen som kommenterer noe. Dette synes jeg er kjempe dårlig gjort når dere først tar turen innom. Som regel bruker jeg å kommentere tilbake også. Uansett om dere ikke har noe å kommentere kan dere skrive hva dere synes mangler og noe i den duren. Sier ikke at ingen kommenterer, for det er noen som kommenterer endel og det er helt topp!

Jeg er fullstendig klar over at jeg har endel å jobbe med på bloggen, så dum er jeg da ikke. Skrive mer innlegg, skrive om litt annet enn hva som skjer om dagene, gjøre ting litt mer spennende, sette igang noen konkuranser, og ikke minst skjerpes på skrivingen. Har en del skrive feil - er klar over det. Men jeg er bare sånn at jeg ikke orker å gå igjennom hva jeg skriver, men det skal skjerpes på!

Når jeg skal skjerpe meg, synes jeg at dere også skal det, så - kommenter!

- JJJ


 • 12.07.2009 kl.22:27
  Jeg kommenterer nuh! :P
  12.07.2009 kl.22:32
  Jeg er jo en jævel på å kommentere :D
  12.07.2009 kl.22:55
  Gjør det! :) Koselig det! :) Har nesten inntrykk av at hunnkatter kan være litt mer sære av seg jeg - i hvertfall de jeg har vært kjent med..
  12.07.2009 kl.23:41
  Ja jeg er ikke så dårlig på shopping ;p
  13.07.2009 kl.14:20
  jeg skal kommentere masse til deg søta!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde