Håvard Kvalvåg! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

3

Håvard Kvalvåg!

hvzlatan

For noen timer siden var jeg til min kjære bestevenn Håvard Kvalvåg - den beste av de beste! Seriøst, jeg har aldri i mitt liv hadd en bedre kompis enn han. Vi kan snakke om alt, vi sier så si alt om hverandre og vi finner alltid på noe. Håvard vet hva jeg forbyr og hva jeg liker, det er liksom så bra å være med han for han vet alt. Jeg er så synkt glad for at jeg fikk møte en så fantastisk gutt i mitt liv - han kan jeg leve på!

Når jeg bodde i Trondheim var vi sammen hele tiden. Etter skolen, på skolen, i helgene og ja. sommeren 08 begynte vi å gli litt mer fra hverandre og var ikke så mye sammen, men vi hadde fortsatt god kontakt. For vi viste at vi måtte holde kontakten uansett hva. Når jeg flyttet til Hemne snakker jeg litt med han på msn og i mobilen. Ikke at det er så my, men det er bedre enn ingenting. Tenker ganske ofte på han og hvordan vi hadde det.

Men når vi først er sammen er det ingen som kan stoppe oss. Det er som om vi lever i en verden for oss selv. Vi har så mange flotte minner Håvard og jeg. Liksom vi ble bedre og bedre venner i løpe av åttende og det er utrolig at vi kan og vet så mye om hverandre på så kort tid. At vi har så mange minner og stunder er helt sjukt! Men jeg føler at vi har kjent hverandre så lenge jeg kan huske, jeg tror han er enig på den også.

Det som er litt bra er at Håvard passer på meg om kommenterer ett par ting. Han er liksom den ortlige av oss, den med mest fornuft. Haha, egentlig kanskje ja, men ikke alltid. Han kan finne på de sykeste ting når du minst forventer det. Og han er helt sprengt når han er med kompisene sine. De elsker å gjøre med flaue for å si det sånn. Om jeg var med de i byen, kunne de snakke til helt ukjente folk og kødde med de. Tullinger!

Vi har hatt noen små krangler, kanskje 2-3 stk bare. Men de har ikke vart over lang tid, kanskje noen dager. Tror nokk det er for at begge vet vi står sammen så godt og sånt. Savner å være med Håvard hverdag, hadde det så kos. Uansett hvor vi var, fant vi på noe. Husker spesielt godt den gangen vi var på butikken og kjøpte kjeks osv, så satte vi oss i rundkjøringa ved Lerkendal og hadde piknik. Det var utrolig kos. Skal se om jeg finner bildet av det en plass.

Håvard er ikke akkurat så fotogen av seg, hater å bli tatt bilde av. Så de bildene jeg har av oss to synes han ikke så godt. Men så lenge han er på bildet er alt helt perfekt! Håvard, du vet at du betyr så mye for meg og uansett om vi ikke møtes så mye lengre er jeg alltids her! Du vil ikke glemmes uansett hva.

Ville bare dele dette med dere og vise min kjære bestevenn, Håvard!

dsc006931
Dette bildet er snart ett år gammelt, men det betyr like mye alikevell!

aasdasdasd3
Tror dette bildet var like før eller etter jeg flyttet.

savn
Dette er en stund siden. Tenker vell at det var litt før sommeren 08, da alt var helt topp!

Q:
Har du en kjempe god kompis som betyr svert mye for deg?


- JJJ


 • 12.07.2009 kl.21:38
  Slike mennesker er så godt å ha :DEr så deilig for uansett om det går flere måneder mellom man treffes,så klikker man sammen med en gang og det er som om man har værtsammen hver dag uansett ;)
  13.07.2009 kl.00:32
  Haaar det vettøø :-)
  håvard
  14.07.2009 kl.21:38
  glad i dæ :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde