Venner på nettby.. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Venner på nettby..

Anette og jeg så nettopp filmen The house bunny. Vi tenkte at vi kunne like godt sette på den andre filmen vi hadde leid også; Slumdog millionaire. Men så hadde det seg sånn at jeg skulle hente pcn min for å svare på ei meld og Anette tok også med sin. Vi satte på filmen, men har egentlig noen av oss fått med oss en shit? Nei, siden vi har sittet på hver vår data og vært usosiale. Haha! Uansett, filmen er helt rar, skjønner ikke noe av den. Prøvde nemmelig å få med meg starten, men det var for mye tull synes jeg. Vi skal opp tidlig i morgen før vi tar båten til Trondheim å se filmen.

Fant ut at jeg kanskje kunne ta meg tid til å slette noen "venner" på nettby, siden når man har 500venner, så slettes det en og en for hver ny venn du godtar. Sletter folk jeg ikke har bruk for osv. Men orker ikke å ta alle nå, så tar de yngste folka nå. Kanskje jeg gidder å ta meg tid til å bytte header etterpå også. Det er jo så mye styr når jeg skal bytte header, siden da må jeg legge inn ALLE html - kodene på nytt! Vi får se hvor mye energi jeg orker å bruke i natt.

i126272860985926

Q:
Har du sett filmen Slumdog Millionaire?
Hva synes du om den?

- JJJ
 • 12.07.2009 kl.03:54
  Slumdog Millionaire er RÅ!VAnvittig bra, elsker den filmen :DDu må se den uten å ha noen forsyyrrrende pc :pDen er kjempebra og herlig :)Ta kopi av stilsettet før du bytter header!Så legger du inn alt annet enn headergreiene etter at du har lagt til ny header, hvis du skjønner :p(Vet jeg er sårlig opå å forklare=)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde