Kjæresteri.. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

5

Kjæresteri..

Skjønner ikke, men jeg kjenner på meg at jeg har så lyst på en kjæreste. En som alltid er der for meg, oppmuntrer meg, passer på meg, stoler på meg, som er ærlig og trofrast! Men jeg har litt vanskeligheter med å finne den "rette" og i det heletatt forelske meg nå for tiden. Det har vell kanskje vært sånn en stund. Men de siste forholdene har jeg klart å forelsket meg tilslutt, men nå er alt borte. Urettferdig! Jeg vil være forelsket og sveve på en sky av glede sammen med en kjæreste!

i120065813305163

Jeg har vell kanskje funnet ut hvorfor jeg ikke blir forelsket lengre (eller at det tar så lang tid før jeg blir forelsket). Tror det er fordi jeg har blitt såret så mange ganger, playet og sånt. Er drit leie av gutter (også jenter) som bare er ut etter en ting. Skjønner ikke hva de tenker med. Jeg ville aldri ha gjort noe sånt, siden jeg vet hvordan det er for den som blir utnyttet. Det som er det verste er at den som blir utnyttet kanskje hadde/har følelser for den personen, åsså gir han/hun (som playet) faen i den personen som ble utnyttet. Det er så utrolig sykt teit. Skjønner ikke at folk får dårlig samvittighet av dette..

Hvorfor kan ikke folk finne seg en kjæreste eller noe i stedefor å utnytte og bruke folk? Synes det er nokk voldtaking i verden jeg. Kan ikke noen bare skjønne litt og ta seg sammen. Folk som gjør dette har ødelagt meg. Jeg har grått, vært sint oosv for ingenting for de er ikke noe i mine øyne. De er ikke værd en jævla tåre. Hvorfor skrike for noen tapere som ikka har noe annet å gjøre enn å såre, playe og  bruke folk. Hva om alle hadde hatt en god og trofast kjæreste. Da mener jeg at BEGGE skal være trofast. Da skjer ikke noe av dette. Da er det ingen som blir såret, ingen som blir lei seg, ingen som bruker krefter på dette.

Fikk bare lyst til å dele dette med dere. Kanskje det vekker noen hjerneceller også..

fuckit

Q:
Hva synes du om dette?

- JJJ


 • 10.07.2009 kl.00:37
  Det suger. Jeg vil også være forelsket og evig happy,men samtidig tenker jeg som så at det skjer når det skjer.Har ikke blitt utnytta selv, og er lei for at du har blitt det :/Du fortjerner det beste, jeg mener det. Tror nok alle ønsker seg en snill og god kjæreste, en som er trygg og trofast og som er glad i deg og vil gjøre alt for deg.Det er vel det som er den store drømmen.Du skal se det kommer når du minster venter det. Ikke stress, og ikke tving deg selv til å bli forelsket :)
  eeeeeeee
  10.07.2009 kl.01:12
  kansje det er en hobby og dra rundt og knulle forskjellige folk. det er diggda ;*
  Camilla Eidem
  10.07.2009 kl.01:21
  Æ skjønne dæ godt.. e itj nå artig! dem e jo hjerteløs..æ heller skjønne itj at det går ann å IKKE ha dårlig samvittighet når han vet han har såra ei..
  10.07.2009 kl.03:40
  Jeg skjønner deg godt jeg , hater dette selv . Er dritt lei av gutter som er sånn . enten så er de fine guttene playere , eller så har de dame . Å jeg skjønner godt at de har ødelagt deg med måten de har behandlet deg på på den måten som du har skrevet . Synes synd på deg , savner selv å ha en kjæreste som er der for meg hele tiden osv . Det er ganske så savn jaa :- / Håper det ordner seg for deg , så du kommer deg opp til toppen igjen :- ) søta
  13.07.2009 kl.00:36
  Såå enig om at en gutt ikke treng å bruk jentan, åssån.Har lyst på ett ordentli forhold æ å. Lei av gutta som e sånn som det der.Menmen, finn vell nånn te slutt, sikkert :-))  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde