Ny header og design. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

2

Ny header og design.

fgbfgf
Ny header av Inge Aasen.

Headeren ble ok, men har den vell til jeg får ordnet en ny.æ Jeg vet hvordan den skal være, men det er vanskelig at folk lager akkurat sånn en jeg ser for meg, hihi. Jeg må få ordnet meg photoshop! Elsker å redigere bilder nemmelig, men klarer vell ikke å lage en bra header med programmet jeg har nå. Bruker picasa 3 atm.

Ja, så var det designe. Herregud hvor jeg har plagdes med det. Når jeg først fikk det til og ble fornøyd, så skulle jeg bytte header, så kom ALT bort. Det var faen meg like før jeg kastet dumme pc'n lang ned i bakken! Men jeg tror jeg har lært at jeg må bare smøre meg med tålmodighet når jeg skal holde på med blogg.

Er noen ting som er litt stykt enda, men det for bare la være. Akkurat nå har jeg verken tålmodighet eller lunte til det. Sånn som headeren er egentlig litt stor, men det er kanskje fordi Inge tok målene fra sånn jeg hadde bloggen før, men sama det. Satser på at bloggen blir litt bedre til neste gang!

Har ordnet sånn at man kan skifte språk på bloggen min også. Tenkte på at da kan jo vennene og familien i England føge med osv :-)

- JJJ


 • 08.07.2009 kl.21:52
  Haha æ prøvd oversetter'n,hahaha xD Vart rart, men arti da,dem skjønne jo ka som ska stå,og e sikkert arti t dem ;)
  08.07.2009 kl.21:53
  Åj, kommentert på trøndersk på den oversatte sia.Thæhæ :p  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde