Ble litt sent i Sverige igår kanskje.. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Ble litt sent i Sverige igår kanskje..

Vi dro til Sverige i går og handlet masse masse godteri, cider osv. De har en utrolig deilig cider der faktisk, skogsbær. Love it! Kjøpte vell meg litt over 1kg godis og noe små ting. Brukte lengre tid enn det vi hadde berengnet og butikkene stenkte veldig fort. Vi måtte kjøre ett stykke for å komme på en resturang eller en spise plass siden alle de andre var stengt. Så vi endte opp på MC Donalds. Fy flate det var 3 døds kjekke gutter der : o

Da vi kom fram til campingen kom vi på at porten stengte 23.00 og vi kom dit 23.45 eller noe. Så vi måtte parkere bilen utenfor og gå med alle posene til hytta. Vi spiste potetgull og begynte å små pakke litt. Da jeg skulle på dataen og skrive inn blogg.no på internetten kom det opp feil melding. Jeg ble sint og lurte på hva faen hadde skjedd med dataen min?! Men kom på at bilen sto jo ikke utenfor hytta og vi hadde bare sigarett- tenner ledining til nettet. Jeg ble drit sur!

Thea og jeg fant ut at vi skulle dra på stranda får å se på lynet som lyste opp hele den mørke natten. Vi skiftet til litt varmere klær og tok med oss potetgull og cider. Seriøst, jeg ambefaler skogsbær cider. Fyfaen så godt! Det var en gjeng med folk der som snakket litt osv, men vi bare hermet etter de med oslo- dialekt. Blir litt lei av det etter en stund egentlig. Spesielt såndre fjortis jenter som snakker oslodialekt + masse LIZZM, ASS, ASSÅ og ASSA. Haha.

Da vi la oss igår orket jeg ikke å låse utterdøra på rommet til Thea og meg, så når vi våknet var den åpen. Jeg var ganske sikker på at noen andre i familien hadde åpnet døra. Tenket liksom ikke nå mer over det. Men senere spurte jeg de, De hadde ikke gjort det og det Ekkleste av alt var at Torgeir hørte noen gå på rommet etter Thea og jeg hadde sovnet.Spekulerer litt enda på det.

Vi pakket resten av tingene og dro til Tusenfryd. Det var varmt der i forhold til Nes idag altså. Tror det var litt dårlig vær i Nes etter lynet og styggværet i går. Det var kanskje litt mer folk på Tusenfryd idag og jeg skal låve det at det var flere kjekkinger der idag! Hørte faktisk noen trøndere der også idag, iforhold til igår. Tok Skycoaster'n sammen med Thea - FYFAEN så rå! Den er seriøst værd 195kr skal jeg låve deg! Det som var ekkelt var da jeg trakk i snora og vi datt rett ned. Trodde noen øyeblikk at det var mitt farvell, at vi ble skvist i bakken i tusen biter.Bader også idag, men det var litt lite muligheter osv.

Nå har vi kommet til en annen camping som hete Nes camping. Hvor syykt er ikke det da? Men denne campingen ligger like ved Hamar eller noe. Vi fik valget om å bli her ei natt til eller om å kjøre hjem. Men jeg synes det blirbest om vi får roet oss ned litt og slappe av. Skal sikkert dra ned til vannet som ligger her for å kjøle oss ned litt. Er faktisk ganske fin vannkant! Legger ut noen bilder av campingen her i neste innlegg som jeg håper på blir lagt ut i kveld.

dsc05284dsc05285
GOTTEBITEN I SVERIGE <3

dsc05293dsc05294
Rommet til Thea og meg. Jeg lå i den røde btw.

dsc05295dsc05296
Rommet til familien.

dsc05297dsc05299
Stue + kjøkken.

dsc05302dsc05303
HYTTA <3                                                              Helt til venstre ser dere døra til Thea og meg :D

dsc05304
Anja +  Julie på Tusenfryd.

dsc05305
Malin, Thea og Anja :D

dsc05307
SKYCOUSTER <3333333333333

dsc05308
Thea og Julie :D

dsc05310
Fuuuun!

dsc05314

Skal bade nå, blogges : )


- JJJ


 • 25.10.2009 kl.14:41
  fin blogg, besøk min også, jeg har og vært i sverige idag.

  www.violetaaa.blogg.no  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde