Colour define by Define. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

4

Colour define by Define.

Denne shampooen og balsamen er helt strålenede. Noen av de få shampoo og balsam som jeg faktisk er helt fornøyd med. Men jeg har bare brukt den brune siden den er for brunetter med alle nyanser. Den luketer godt, gjør ikke håret så for fett og er bare helt super.

gbshampoosemigbbalsamsemi

Glowing Brunette Shampoo inneholder brune fargepigmenter som tilfører og forsterker brune nyanser i alle brune hårfarger. Pigmentene i shampoen gir hårfargen en ekstra vakker glød. Shampooen tilfører fuktighet og gjør at håret ser sunt og glansfullt ut. For ekstra pleie og fuktighet anbefales daglig bruk av Glowing Brunette Shampoo sammen med Glowing Brunette Balsam.
Define bruker tips:
Fordel Glowing Brunette Shampoo godt i hår og hodebunn. Masser lett i noen sekunder til shampooen skummer. Hvis du ønsker sterkere fargeffekt skal du la shampoen sitte lenger i håret. Jo lenger virketid, dess mer fargeeffekt. Skyll godt. Anbefales ikke tillysblondtlbleket hår. For ekstra fargeforsterking og fuktighet, bruk Glowing Brunette Balsam. For intensiv pleie og for åta vare på farge og glans, anbefales ukentlig bruk av Colour Reseue Intense Shine Hårkur.

Glowing Brunette Balsam er utviklet for å ta vare på og forsterke brune nyanser i alle brune farger og striper. Balsamen inneholder brune fargepigmenter som forsterker de varme tonene i håret. I tillegg lukker balsamen skjellaget i håret, beskytter mot slitasje og gjør håret mykt og glansfullt. Balsamen inneholder UV-filter som beskytter mot skadelige UV-stråler.
Glowing Brunette Balsam anbefales brukt sammen med Glowing Brunette Shampoo.
Define bruker tips:
Etter hårvask, fordel en liten mengde balsam inn i håret. For et ekstra godt resultat, gre håret med børste slik at balsamen fordeler seg jevnest mulig. Masser balsamen godt inn i hele håret Skyll godt. Anbefales ikke til lys blondt/bleket hår. For intensiv pleie og for å bevare fargen, anbefales ukentlig bruk av Colour Rescue Intense Shine Hårkur.

cdbanner
Den gule er for de som har gult blondt hår og den lilla for de som ikke har gule skjær osv i håret. For eksampel nesten hvitt hår. Den i midten er hårkur.

- JJJ


 • anniken
  22.06.2009 kl.10:26
  bruker den brune selv jeg og er ganske så fornøyd med den (:
  22.06.2009 kl.20:17
  Trodde den lilla var for gulskjær jeg?Har ikke prøvd de selv, men blir vel etterhvert. Er den drøy i bruk?
  22.06.2009 kl.20:54
  Kan sikkert stemme at den er for gulskjær ja :- bDen kåster litt under 100lappen ;-)
  anonym
  01.01.2011 kl.21:07
  får du mørkere hår av disse? :D

  håper på svar, takk!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde