Nei ånei..! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

2

Nei ånei..!

Gjett da.. SIden sist innlegg sovnet jeg. Tror det kanskje kan være fordi jeg sov 2timer i natt, vært på lang tur, sol, brukt mye energi og mye som har skjedd.. Herregud, jeg som skulle gjøre så mye. Våknet av en koselig meling fra Gaute om grilling ved Heimsvannet. Men jeg kan da ikke siden jeg skulle ha vært ferdig med rydding, vaskingen osv. Uansett er jeg fryktelig sliten. Får ikke opp øynene mine engang. Hvordan skal dette gå uten at jeg sovner? Middagen gikk rett i hel**** også. Lurer på om noen har i det heletatt laget. Eller nei, stemmer. Ungene er ikke hjemme så det er bare meg og stefaren hjem i kveld. Jaja, like så greit det da.
Nei, jeg får vell sette ting på gang her og slenge meg rundt. Får vell ikke tid i morgen, for da skal jeg sikkert på Øra, klubben osv. også på torsdag kan det jo hende at min søte prinsesse Anette kommer, så.. Jaja, ønsk meg lykke til!?

- JJJ


 • anniken
  16.06.2009 kl.18:38
  lykke til , julie : - D
  16.06.2009 kl.20:44
  lykke til ;D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde