Spasertur, soling og kanonballfinaler. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Spasertur, soling og kanonballfinaler.

Jepp, jeg var med å gikk til Vindalsvannet. Eller kom iallefall ett stykke. Var egentlig ikke helt motivert til å gå eller noe. Fikk valget og kanonballturnering eller å gå. Jeg hadde egentlig lyst bare å ligge hjem i senga, men jeg ble med. Vi hadde endel pauser, det er sant. Gikk med Kristine S, Linda, Christian S, Therese, Kristel og noen til. Noen vi møtte på ble også med å gå med oss. Det var litt gøy egentlig, serlig når jeg og Gaute hadde kjøpt 1,5l cola hver som vi skulla ha. Jeg liker egentlig ikke brus, og jeg ble litt hyper. Sang og danset hele veien på tur opp. Etter hvert møtte vi på masse folk og lærere som gikk i fra toppen. Så vi ventet på de, så vi kunne slippe å gå helt fram. De krysset oss av og vi kunne gå tilbake til skolen. Faktisk så hadde vi bare en stopp på vei hjem siden slitene Therese var som sakt utrolig sliten. Haha.

Inge og jeg hivde i oss ei brødskive og dro på Øra på Sun Maker for å ta sol. Hadde brukt en del penger i morgest, så hadde bare penger til 14,5 min. Skal vell ta sol på torsdag eller fredag også, får ta litt lengre da.
Så måtte vi skynte oss til de siste semi og fimale kampene. Jeg og Linn- Therese hadde dusker og ropte og heide på klassen våres. Haha, jeg skjemtes så ille!

Nå har jeg kommet hjem etter en plagsom buss tur hjem fra skolen. Gaute og Linda gjore alt for at jeg skulle bli sur. Menmen, jeg har ett ganske gedigent temperamang og når de liker å kødde med det, er det synd for dem tilslutt.
Nå skal jeg se i boken min om hva som frister å lage til middag. Har ikke peiling på hva jeg vil, så får vell bare lese og se på bilder på hva som faller i smak.

Idag blir bare en slask og aktiv dag hjemme. Blir vell rydding, støvsuging og vasking på meg. Får jo besøk i helgen. Etter jeg er ferdig med det, vurderer jeg og finne på noe med Gaute. Kanskje tv eller flim eller noe, får se. Slenger med noen bilder fra dagen så langt:

dsc04856
Drikke må man jo ha på den lange ferden..

dsc04857
Gaute, Christian, Kristine, Linda og Kristel. Pause nr..?

dsc04860
Kristel koser seg med kondom og Therese har lyst på en pause.

dsc04864
Paraply og lue når det er sommer skal jo bare mangle da. Jeg og Håkon Mangus føler oss tøffe.

dsc04865
Kristel i farta :*

dsc04866
Sun Maker & Inge = <3

Q: Hva har du gjort idag?

- JJJ


 • 16.06.2009 kl.16:09
  Våkna klokka elleve og gikk (ja jeg gikk!) til krysset for å ta sol, 25% billigere mellom klokka 7 og 12 såeh, jeg måtte bare :p Etter det har jeg bare kopa med pc egentlig, er styggtrøtt og skal på jobb til klokka seks. Håper det er lite folk, noe jeg egentlig vet at det ikke er..  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde