Joggis, varmdusj og Snåsamannen. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

0

Joggis, varmdusj og Snåsamannen.

Stefaren min og moren hans snakket sammen om jeg ikke jogget lengre. Det stemte jo det de snakket om så jeg tenkte jeg skulle gjøre noe med det. Jeg hadde ingen andre planer enn å dusje alikevell, så jeg skiftet til shorts og siglett. Min søster på 5år ville også være med. Da vi hadde jogget kanskje 50meter snudde hun seg og sa; "sjå kårr langt vi har spronge da!", jeg trodde jeg skulle dø av latter, men jeg la være å si at vi ikke hadde jogget langt i fra halvparten. Hun gikk opp de lange bakkene så jeg måtte stå på toppen og vente. Hun spurte en del om vi kunne stoppe og ta en pause. Jeg sa at hun kunne heller gå etter meg. Det gikk ganske bra. Tok en liten video av henne, men den er fucka på dataen, så legger den kanskje inn senere. Har noen bilder da. Haha, jeg spyttet en gang, så måtte jo hun sefølgelig gjøre det samme. Jeg lo og lo. Anja fikk også ganske fort i starten sting så jeg viste henne at man kunna ta tomlene i handa og klemme. For det virker faktisk etter ei stund. Så etter ei stund sa hun; "æ e så svettj på tommelan min æ!". Haha, hun er så søt.

dsc04848
Heia, heia, heia!

dsc04853
Søta begynner å bli litt sliten?

Da vi kom tilbake var hun litt stolt. Det hadde hun all grunn til! Utrolig flink til å være 5år. Hun tok badet først og badet seg, så måtte jeg vente til etter hun og Irian var ferdi. Elsker å dusje. Nå sitter jeg og små gløtter på Snåsamannen. Haha, noe som var ett tema på festen på lørdag.

Q: Tror du på Snåsamannen?

- JJJ

 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde