Soling, bursdagsfeiring og kjøring. (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

1

Soling, bursdagsfeiring og kjøring.

Jeg våknet plutselig i dag av at jeg tydeligvis har revet ned gardinene og fikk stanga i hodet. Det var vondt og jeg var utrolig sur for at lyset som kom inn i rommet vekket meg. Jeg dro meg litt i senga, men kom på at jeg måtte skynte meg å hive meg i dusjen og ta en utrolig god hårkur. Det er så sykt godt!
Jeg skyntet meg å hive i meg mat og ta betakarotenen. Mamma kjørte meg så til butikken så jeg kunne ta sol. Tok bare 15 min sol, men jeg angrer meg.Sola var utrolig dårlig. Knappene virker ikke og jeg frøs som om jeg is- badet. Mormor hentet meg og så satt jeg i telefonen med Anette og etterpå Therese. De er utrolig gode å snakke med! Jeg ordnet meg og snakket litt med besøket, selv om jeg ikke orket mat. Nå spiser de dessert - crème brûlèe, min favoritt :- D snille mamma :*


ab11462cremebruleeposters
Skal snart dra til Hemne. Orker ikke å ta bussen i morgen, så jeg sitter heller på til stefaren min som skal hente Anja og Irian.
Snakkes, skal kose meg med Crème Brûlèe :*

Q: Liker du crème brûlèe?

- JJJ


 • 15.06.2009 kl.00:00
  crème brûlèe er yum!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde