Hater å være syk! (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

4

Hater å være syk!

Unskyld så mye for at jeg ikke blogget igår. Nettet var fucked og jeg var en del opptatt. Jeg prøvde mange ganger, men med ingen respons. Ja, jeg klikket også. Men men, får heller skrive litt om gårsdagen nå istede.

Igår våknet jeg og Sigrid og dro deretter på jobb. Sigrid følte seg bedre, men etter hvert ble hun dårlig igjen. Hun klarte ikke å være på jobb så hun ble med stefaren min til Hemne. Jeg og stone fortsatte bare å jobbe. Vi var ganske så sur, sliten, lei på slutten, siden medarbeiderne var egentlig ganske sære. Stine spurte om vi kunne slutte kl 14, da hennes venninne sluttet, men nei. Men så smisket vi med sjefen og fikk gå rundt 14.30.
Jeg tok da bussen til Byneset til kjære Espen Krogh. Min tidligere ex og en kjempe god venn. Vi så film, den jeg så i helgen; The Longest Yard. Så skulle han på kamp, så jeg dro hjem til mam for å hjelpe henne.

Da jeg våknet i morges kvente jeg at jeg hadde blitt dårlig. Jeg var utrolig kvalm, så jeg så ingen grunn til å stå opp for å dra på jobb. Jeg ble bare liggenede til rundt 14tia. Jeg sov litt, helt til mobilen ringte og vekket meg. Det var læreren min. Hun lurte på om det gikk bra med meg osv. Hun sa også at om jeg ikke blir frisk til å ta siste bussen i kveld hjem, var det ikke noen vits i å ta bussen til Hemne i morgen får å så dra på skolen 3timer på fredag, og så ta bussen til Trondheim igjen. Har snakket litt med folk på msn til nå. Jeg har også laget msn til min lille søster på snart 9. Noe jeg kanskje ikke skulle ha gjort. Hun sender smilier på alt og jaa.. Vurdere å ta tidlig bussen i morgen til Hemne som går i 08tiden om jeg er i form. Vi får se hvordan det blir. Nå skal keg kose meg med en Go' morgen og noe medisiner :- ))

sick
HAHAHA, søt elg jeg fant på google :-D Følte meg litt som den idag ja..Q:
Er du ofte syk?
Hva har du gjort idag?

- JJJ


 • 11.06.2009 kl.00:21
  kul blogg
  11.06.2009 kl.00:50
  æ e jækli lite syk egentlig :Di dag jobba æ fra ti t seks, va hjem og henta mamma og tantunga, kjørt mamma t ei venninne, tok med tantungan hjem t dem og la dem ned, så film med søss, susa ned og henta mamma igjen pluss kjørt hjem nånn av venninnan hennes, æ råne hardt :pbetalt 188 for en boks med 150 kapsla på life. ska ta en om dagen så vare leng :)
  11.06.2009 kl.08:11
  e kjempeofte syk æ.. :p
  11.06.2009 kl.15:28
  japp , e ganske ofte syk  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde