Nokså dårlig start, men ordnet seg? (Julie JJ)
Hjem Spania Facebook Add

0

Nokså dårlig start, men ordnet seg?

Jeg satt å øvde til mutlig i hele går. Jeg fikk bare ikke til å konsentrere meg. Jeg skrev ned stikkord på datan og ba stefaren min skrive det ut sånn at jeg kunne øve litt før jeg skulle inn på skolen idag. Jeg måtte også være barnevakt til seint på kveld/natt. Jeg sov 20min lengre i morges siden jeg var litt trøtt. Da jeg kom ned, letiet jeg etter arket med stikkordene som stefaren min skulle skrive ut. Neida, skriveren hadde jo sefølgelig streiket pluss at jeg fikk vite at jeg måtte til Trondheim. Jeg var utrolig sur.

Da jeg kom på skolen skulle jeg låne en pc for å prøve å skrive ut der.. Det tok sin tid før min lærer hadde tid til å låse opp til dataene. Da jeg endelig hadde fått en pc, fikk jeg sefølgelig ikke til å logge meg på. Så måtte jeg bytte data og tiden gikk.. Den andre dataen var slett ikke rask, det gikk så lang tid. Så da jeg endelig kom meg inn, da hadde ikke skolepcen nye world.. Jeg var så sint at jeg trodde jeg skulle sprekke! Så måtte jeg laste det ned, men da jeg skulle skrive ut - funket ikke skriveren. Jeg ble gal og forbandet. Min kompis kom får å hjelpe og vi bestemte at vi skulle skrive det ut til mellomtrinnet. Da funket det. Så var det å komme seg til timen jeg skulle ha kommet 1time før, enn da jeg kom.

Plutselig var det min tur til å gå inn på rommet for å ha muntlig. Jeg var egentlig veldig nervøs, men om jeg ikke fikk de temaene jeg ønsket, hadde jeg bare gitt faen. Men faktisk, jeg hadde flaks. Jeg trakk den lappen med temaet jeg villa ha mest; Holocaust. Jeg fikk 4+, vet jeg kunne ha gjort det bedre. Men det var ok til at jeg hadde en så dårlig dag.

Nå har jeg kommet til Trondheim. Tror dette blir en fin og allright helg alikevell jeg. Ikveld skal jeg bare chillen med folk, i morgen skal jeg sikkert til byen, møt folk osv og søndag har jeg ikke planer for enda. Skal ligge på Risvollan i helga så tar der som det kommer. Faktisk så trives jeg her. Har en del venner og det er alltids noe å finne på. Men kanskje en av grunnene er for at Robert er nabo. Kjempe kompis som jeg er veldig glad i. Skal til han nå, så blogges ;*

robert og julie
Robert og Julie på froskedammen natt til 1.mai.


Q: Hva skal du i helgen?

- JJJ


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Julie JJ

  Jeg er en sprudlende og energisk trønderjente som er meg selv fullt ut. Bor nå i Spania og jobber som webdesigner for et norsk firma. Jeg har tidligere bodd sør i England hvor jeg var utvekslingsstudent skoleåret 2011-12.


  Kamera: Canon EOS 60D.  Kategorier

  Siste innlegg

  bilde